пятница, 27 октября 2017 г.


                           Ти йдеш у військо українське, сину!
  «Від пісень вечірня тиша колиться ,  їдуть хлопці  в армію служить…» саме такою піснею, яку виконав молодіжний вокальний ансамбль,  розпочалися урочисті проводи односельчанина -  Григорія Колодія до лав Української армії.
 Ведучі вечора Дарина Кухар та Олена Слободянюк читали сценарій. Материнський наказ прозвучав від матері призовника Галини Іванівни Колодій, яка   на щастя на долю під  «Пісню про рушник» пов’язала  свого сина вишитим рушником. 

За недоспані ночі, за ніжність,за святу материнську любов дякував Григорій своїй матері – Галині.
    Молоді дівчата  вітали Григорія , бажали  міцного здоров’я, удачі, вірних друзів та легкої служби  і на згадку пов’язали  призовника  різнокольоровими  стрічками.
 
 У своєму виступі сільський голова Андрій Петрович  Титула   зачитав Указ Президента України та привітав призовника,  побажав легкої служби  від свого імені та від імені депутата районної ради Олександра Лисого подарував подарунок.




  

    Протягом вечора звучали рекрутська  пісня «Ой гай мамцю»,   яку  виконав народний аматорський фольклорний ансамбль «Перевесло».


    Пісню «Синові в дорогу»  виконав Володимир Кухар, у виконанні  молодіжного вокального  ансамблю прозвучали пісні «Два кольори», «Сину, ангел мій», «Прошу в Неба й землі». 


   На закінчення всі присутні  хвилиною мовчання  вшанували пам'ять всіх хто  віддав своє життя, увійшовши в безсмертя захищаючи цілісність та незалежність  України.

Комментариев нет:

Отправить комментарий