пятница, 27 октября 2017 г.


                                       НА ЗАХИСТ РІДНОЇ ЗЕМЛІ.
     У  Куманівецьмому сільському Будинку культури проведено вечір – зустріч із односельчанами учасниками  АТО «Хоробрі серця».
   Свято відкрив сільський голова А.П.Титула та  районний депутат Куманівецької сільської ради О.О.Лисий  які  подякували  хлопцям за мужність і героїзм та вручили грошову  допомогу .

  Учасники гуртка художнього читання сільського будинку культури Ірина Свічкар та Анастасія Хміль декламували вірші про Україну: «Радійте, співайте пісні голосні» О.Олесь, «Єдина Україна» Д.Чередниченко, «Дзвони в Україні» В.Переяславець . Учасники Народного фольклорного колективу виконали пісні «Якби я мала крила орлині»,  молитву «Боже Великий, Єдиний». Дитячий танцювальний колектив «Дивограй» представиви композицію українського танцю.
   Усі присутні  пом’янули хвилиною мовчання всіх,  хто  загинув захищаючи сьогодні  цілісність та суверенітет рідної батьківщини.

             

        На закінчення  у своїх виступах  запрошені хлорці АТОвці  - Петро Карпінський та Володимир Пугач подякували всім за гарні слова  на їх адресу  та побажали всім мирного неба та міцного здоров’я.
      У сільській бібліотеці  біля фото - виставки "Герої поруч нас" на згадку про зустріч хлопці  зробили фото на память із бажаючими.





Комментариев нет:

Отправить комментарий