среда, 10 августа 2016 г.


                                      «Прощавай, рідна школа»

      У Куманівецькій ЗОШ І –ІІ ст. відбулася урочиста лінійка присвячена закінченню навчального року. Цього року останній дзвінок прозвучав для восьми  випускників. Батьки проводжали своїх дітей колоною із вишиваних рушників, напутні слова для випускників прозвучали з уст батьків Карпінської Людмили та Слободянюка Юрія, які за традицією , вручили дітям  хліб – сіль на вишиваному рушнику.
        Директор школи Ядвіжин Василь Васильович зачитав наказ по школі  подякував батькам за спільну плідну працю у житті школи  та привітав випускників з успішним закінченням школи. Присутня на святі секретар   сільської ради  Червінська Анастасія Володимирівна  також  вітала випускників та побажала щасливої дороги у доросле, самостійне життя.  
           В свою чергу, у своєму виступі, випускники дякували учителям  за  терпіння та навчання, а своїм батькам за гарне  виховання,  учням першого класу подарували на згадку книги.
       Право продзвеніти останній дзвінок надали випускнику Карпінському Олександру та учениці першого класу – Лисюк Катерині.
     Під марш січових козаків вносили та виносили прапор України найкращі учні школи , усі присутні виконували гімн України. 

     По закінченню випускники із учнями першого класу поклали квіти до підніжжя пам’ятника загиблим солдатам в роки Великої Вітчизняної війни.



Комментариев нет:

Отправить комментарий