вторник, 14 октября 2014 г.


«Врятуймо кожного бійця – визволителя України»
         
 4 жовтня  спільно з сільською бібліотекою та школою в сільському Будинку культури відбувся благодійний  концерт  - марафон «Врятуймо кожного бійця – визволителя України».
           Концерт відкрила бібліотекар Тетяна Кухар  вона  пояснила мету заходу, ведучі – Настя Колодій та Юлія Колодій читали сценарій. Іван Лясовий виконав пісню «Моя Україна». Продовжив вечір сільський голова – Андрій Петрович Титула, у своєму виступі він закликав присутніх бути не байдужими і  взяти участь у  марафоні.
     Учасниками художньої самодіяльності були виконані пісні про Україну,  у виконанні Народного фольклорного колективу «Перевесло» прозвучали  твори на патріотичну тему «Десь в краю далекім», «Айстри», вокальний жіночий колектив виконав пісню «Україно моя молода», «Три дороги».»Не спи моя рідна земля» на слова і музику Фоменка виконав Володимир  Кухар.  Дитячий танцювальний колектив «Водограй» виконав танцювальну композицію «Хустинка».
          Свій власний вірш прочитала учениця 7 класу - Ірина Свічкар, учні 9 класу читали вірші про Україну. Хвилиною мовчання  присутні вшанували пам’ять загиблих солдатів – героїв, діти винесли свічі. Тетяна  Семенчук виконала пісню «Мамо не плач».
На закінчення концерту учасники художньої самодіяльності винесли прапор України  та колосся пшениці ,  всі  присутні в залі виконали гімн України.














Комментариев нет:

Отправить комментарий