пятница, 24 октября 2014 г.

« ГЕРОЇ  ПОРУЧ  НАС».
    
17 жовтня в Куманівецькій ЗОШ І – ІІ ст. відбулася зустріч з односельчанином,  учасником АТО, лейтенантом окремої 25 Дніпропетровської високо мобільної, парашутно – дисантної бригади,командиром 3 – го взводу 5 – ї роти  - Колодієм Едуардом Петровичем (1992 р.н.).
     Зустріч проходила у дружній  атмосфері, діти із цікавістю дивилися на велику постать молодого хлопця і не вірили, що перед ними справжній боєць – герой. Який  у свої 22 роки бачив пекло. Всіх присутніх цікавило, як живуть солдати  у важких умовах , що їдять, де сплять і скільки, про що думають, як ставляться жителі Дніпропетровська до солдатів, чи є у роти чим воювати. На запитання: - Чи не жалкує він , що вибрав саме  професію десантника? – Едуард відповів, що зараз якби обирав професію то вибрав саме цю.
     Бесіда проходила близько години, діти подарували герою квіти, учениця Софія Семенчук  на згадку про зустріч, пов’язала  на руку бійцю саморобну плетену стрічку у кольорі прапора України. А також учні переказали вітання солдатам у формі листівок.
      На закінчення Едуард порадив  хлопцям – школярам бути дружніми, бути єдиним цілим, не залишати друзів у біді, вміти захистити своїх  рідних, своє село, свій рідний край.
      Слава Україні – Героям Слава проголошували присутні по завершенню зустрічі .

      Подаровані квіти Едуард поклав до пам’ятника загиблим воїнам – односельчанам, які загинули в роки ВВ війни.



Комментариев нет:

Отправить комментарий