пятница, 26 января 2018 г.


   

Віншуємо  радість всім на  Новий рік 

   До свята зустрічі Нового року у селі Куманівцях  проходять різні заходи:   у дитячому садоску,  святковий  ранок  «У гості казка завітала»,  літературно - музична композиція у Куманівецькій ЗОШ ІІІ ст. та святковий концерт «Дива у Новорічну ніч»  у сільському  Будинку культури
   Із зіркою та  щедрівкою «Щедрий вечір Новий рік» завітали на свято щедрувальники, вокальний молодіжний ансамбль.
   Ведучі свята Ірина Свічкар та Світлана Марценюк вітали присутніх  у залі  читаючи  сценарій та зіграли інсценізовану мініатюру «Кайдашиха та Проня Прокопівна».


 Старший  танцювальний  колектив «Дивограй» привітав глядачів    циганським танцем  та розіграв із глядачами новорічну вікторину.



     Зі сцени  слова вітання  із Новорічними святами прозвучали  і від сільського  голови  Андрія Петровича Титули та районного депутата села Куманівці Олександра Лисого, який подарував для учасників художньї творчості новорічні подарунки.

       Зі сцени сільського Будинку культури, линули вітання  із Новим роком та Різдвом Христовим  від фольклорного  народного аматорського ансамблью «Перевесло». Після чого  колектив  виконав   колядки   біля прилаштованого на сцені  Вертепу.



    Дід Мороз  -  директор Будинку культури  Володимир Кухар  та Снігуронька – Катерина Святенко  запалили святкову новорічну ялинку , провели конкурс  виконання новорічних віршів та пісень серед дітей глядачів. Подякували   спонсорам свята  Смоляній Аліні Володимирівні та  Марущак   Дмитру  Дмитровичу за представлені  на  святі   подарунки . Новий рік, якого зіграв Андрій Лисюк побажав глядачам, миру, радості та щедрої долі у році новому.
   У виконанні родинного гурту «Калинонька» прозвучали пісні  «Щедрик» та «Україна колядує». 
   Учасники  драматичного  гуртка  зіграли  новорічну  сценку   «Новий рік з родинною».
   У виконанні солістів  Дарини Кухар, Анни Мацишиної, Наталії  та Карини Лясових, Ірини Титули, Софії Семенчук, Катерини Лисюк та Катерини Куберської  прозвучали пісні про Новий рік. 



Комментариев нет:

Отправить комментарий