вторник, 12 декабря 2017 г.


                                        Мій край,  моя історія жива.
   Громада села Куманівці взяла участь  в обласному  фестивалі подільських громад «Відродимо село – розквітне Україна», який проходив в концертній залі Вінницької обласної філармонії. На фестивалі було презентовано історію села «Батьківськими стежками» написаною учителем української мови та літератури  с. Куманівці  Кравчук - Овчарук Ніною Кирилівною, яка увійшла в десятку найкращих історій  у  Вінницькій області. Разом з автором книги відвідав фестиваль заступник голови Хмільницької районної ради Анатолій Воцищук, а також було запрошено сільського голову с. Куманівці Андрія Титулу та учасників художньої народної творчості сільського будинку культури. 
   Сільський голова Андрій Петрович Титула у своєму виступі подякував автору книги Ніні Кирилівні та її дочці Надії Миколаївні за чудову роботу, а також подякував організаторам фестивалю  та вручив хліб.
 
    Ніна Кирилівна   розповіла присутнім декілька яскравих і оригінальних  епізодів із історії, які в свою чергу чергувалися із номерами художньої самодіяльності, Народний аматорський фольклорний ансамбль «Перевесло» виконав українську народну пісню  «А в долині верба рясна»,

 учасниця гуртка художнього читання  Ірина Свічкар  прочитала свій власний вірш «Патріоти  України», солістка Дарина Кухар виконала пісню  «Україна». 
    Авторка книги  подякувала спонсорам за фінансову підтримку, завдяки яким історія вийшла у світ.
                                                                             

     На закінчення слова вдячності організаторам та автору книги  висловив і заступник  голови Хмільницької районної ради  Анатолій  Іванович Войцищук. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий