вторник, 16 февраля 2016 г.

               « Мужній та відважний подвиг бійців АТО
                            ніколи не буде забутий»
 У сільській бібліотеці відбувся урок патріотичного виховання, присвячений захисникам Вітчизни в зоні АТО «Хоробрі серця». У заході взяли участь читачі бібліотеки,  працівники школи та сільського Будинку культури. На свято були запрошенні односельчани – учасники АТО:  Петро Карпінський, Дмитро  Слободянюк. Протягом усього заходу лунали слова вдячності за мужність і героїзм, відвагу нашим захисникам на Сході України.
  Не обійшли увагою і діяльність куманівецьких волонтерів.   Семенчук Марія Василівна учитель Куманівецької ЗОШ І –ІІ ст., керівник волонтерською організацією села розповіла про допомогу, яку надали протягом січня місяця учні  школи та громада села, учасникам АТО. Пугач Володимир Францович боєці 53 механізованої бригади в зоні АТО, подарував громаді села  подяку за благодійну  допомогу бійцям та прапор України з підписами та побажаннями  від воїнів, якого повісили у сільській раді.

      « Ніколи не буде забутим  мужній та відважний подвиг бійців АТО, вони є прикладом для нинішньої молоді, яка пишається нашою армією» - такими словами  закінчила урок  бібліотекар  Т.Кухар.



Комментариев нет:

Отправить комментарий