вторник, 30 октября 2018 г.

   
ТИ  ЙДЕШ  У  ВІЙСЬКО  УКРАЇНСЬКЕ,  СИНУ!
                                                «Виростеш ти, сину, вирушиш в дорогу,
                                                Виростуть  з тобою приспані тривоги
                                               За тобою завше будуть мандрувати
                                               Очі материнські і білява хата».
В. Симоненко.
    На урочистих проводах, які відбулися у  Куманівецькому  сільському  Будинку  культури  зібралася велика родина призовника,  друзі, односельчани, щоб провести  Валентина Титулу  до Лав Української армії.
    Відкрили вечір ведучі Анастасія Червінська та Євгенія Карпінська, під марш козаків внесли до зали Державний прапор України , прозвучав Гімн України.
     Від імені народного депутата України Петра Васильовича Юрчишина з словами вдячності за материнську любов, терпіння, з подякою за гарне виховання  сина звернувся до матері призовника  Тамари Анатоліївни Титули,  присутній на святі помічник - консультант народного депутата   Василь Петрович  Павлєнко. На закінчення виступу  подарував мамі призовника  квіти, а призовнику подарунок , побажав щасливої дороги та удачі  як  у  службі так і в особистому житті.
     З подарунками  та гарним напутнім словом і побажаннями звернулися до призовника сільський голова Андрій Титула та районний депутат, директор ФГ «ВЕЛЕС АРС»  Олександр Лисий побажали легкої служби, щоб був здоровий і хвацький, старанно навчався військової служби.
    Виряджаючи сина в дорогу , на щастя,  як оберіг, мати Тамара Анатоліївна  пов’язала синові вишитий рушник. На знак щирої вдячності і вічної синівської любові Валентин подарував мамі хустку, дівчата на згадку про них перев’язали призовника  стрічками.

   Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять загиблих у Великій Вітчизняній війні та війні на Сході України.
   Протягом вечора  звучали пісні у виконанні  Народного аматорського фольклорного  ансамблю «Перевесло»  -  «Ой гай мамцю», жіночого вокального ансамблю «Горлиця» -  «До маминих очей», «Українські козаки», соліст Володимир  Кухар виконав пісню «Малює мати ниткою роки»,  Анна Мацишина «Моя земля», Софія Семенчук «Україна це – ти»,  Дарини Кухар «Україно – ненько».
    Схвильовану атмосферу вечора  прикрасив виступ дитячого танцювального колективу «Дивограй», який  виконав танцювальну композицією «Черевички».
  Вирушаючи в дорогу Валентин вшанував пам'ять полеглих у Великій Вітчизняній війні поклавши до пам’ятника загиблих воїнів квіти.
      Щасливої дороги бажали  призовнику Валентину всі рідні та друзі та щоб  свята Покрова оберігала   його  від усього злого.

   
     

Комментариев нет:

Отправить комментарий