четверг, 14 апреля 2016 г.

                                            
                                     Сміємося, допоки живі!
          До Всесвітнього Дня сміху із учнями 5 – 9 класів проведено вечір гумору «Хочете жити на втіху, частіше помирайте від сміху». Перед  проведенням вечора перед учасниками поставлено завдання, придумати будь  - який жарт і розіграти його.
    Бібліотекар присутнім розповіла цікаві події  в історії виникнення  та започаткування Дня сміху, а також познайомила  із творчістю чарівника сміху – Остапа Вишні.
   Учні розповідали веселі бувальщини із  життя О. Вишні  «Забув», «Сюди -  лап, туди -  гульк» із новели «Як я працюю». « А Вишню бачив?», «Генеральна репетиція».  А також народні бувальщини із життя Л.Глібова, І.С.Нечуя  - Левицького, Василя Стефаника, Максима Рильського.

  Вечір проходив з усмішками, жартами, анекдотами, веселими піснями і призами. Учасники не тільки згадували кумедні випадки, що траплялися з ними, а й брали участь у вікторині «І жартома, і всерйоз», придумували веселі назви до смішних світлин. На закінчення  учасники показували свої видумані жарти, які підготували до початку вечора, глядачі щедро нагороджували оплесками кожного з виконавців.



Комментариев нет:

Отправить комментарий