четверг, 25 октября 2018 г.

 
                 «УКРАЇНА    В  НАС   ОДНА».
   В приміщенні   Куманівецького   сільського Будинку культури відбувся святковий концерт «Будеш жити, моя Країно!» мета якого  виховувати в присутніх почуття патріотизму, національної гордості, любові до рідного краю, формувати велику повагу до пісні, мови, минулого та сьогодення рідної України.
   Відкрили святковий концерт ведучі : Оксана Алєксєєва  та Володимир Кухар. Продовжив свято  сільський голова А.П.Титула, який привітав односельчан із річницею Незалежності  України.
   Солістка Дарина Кухар та старший танцювальний колектив виконали пісню «Це моя країна». У виконанні Народного фольклорного колективу прозвучали українські народні пісні «Ой гай мамцю», «Ой ти дубе, дубе».   Жіночий вокальний ансамбль «Горлиця» виконали твори : «Тече вода», « В саду гуляла», бурхливими  аплодисментами   глядачі  вітали виступ директора СБК Володимира Кухара, який читав гуморески П.Глазового «Хазяїн», та «Як ми з кумом патрулями були».
    Українська народна пісня «Дуб зелений ріс» прозвучала у виконанні сестер Галина Янківської та Марії  Колісник .
    У своєму виступі бібліотекар сільської бібліотеки Тетяна Кухар розповіла про мобілізованих односельчан, а сільський голова Андрій Титула та районний депутат Олександр Лисий вручили подарунки  односельчанам учасникам  АТО.
 На знак вшанування світлої пам’яті про тих, хто віддав своє життя, увійшовши в безсмертя захищаючи незалежність та цілісність нашої України присутні  пом’янули хвилиною мовчання.
    Євгенія Карпінська  виконала пісню «Мамо не плач» на слова О.Максимишин – Корабель, муз. М.Герца, яка  присвячена героям АТО.
     Танцювальний дитячий колектив «Дивограй» виконав танцювальну композицію «Квітка – душа».

       А родинний  колектив Володимира, Тетяни та Дарини Кухар вітав глядачів  піснею «Така краса лише на Україні». Вокальний ансамбль «Октава в музиці» у складі Є. Карпінської, А. Мацишиної та С. Семенчук  виконав твір «Decpassito» а також фінальна пісня «Я люблю свою країну – Україну» прозвучала у виконанні О.Слободянюк, А. Хміль, М.Філь 
                                 
      

Комментариев нет:

Отправить комментарий